Pravila o zaštiti privatnosti

Pravila o zaštiti privatnosti

Ova pravila o zaštiti privatnosti utvrđuju kako alibabahanabal.com koristi i štiti sve informacije koje dajete kada koristite ovu veb-stranicu. alibabahanabal.com se obavezuje osigurati zaštitu vaše privatnosti. Ako vas zamolimo da pružite određene informacije pomoću kojih možete biti identifikovani prilikom korišćenja ove veb stranice, možete biti sigurni da će se koristiti samo u skladu s ovom izjavom o privatnosti. alibabahanabal.com može povremeno promeniti ovo pravilo ažuriranjem stranice. Povremeno proverite ovu stranicu kako biste bili sigurni da ste upoznati sa bilo kakvim eventualnim promenama. Ova politika stupa na snagu od 22. Avgusta 2019. godine.

Šta prikupljamo?

Možemo prikupiti sledeće informacije:

  • Vaše ime i prezime
  • Kontakt podatke, uključujući adresu elektronske pošte (e-mail)
  • Demografske podatke kao što su poštanski broj, interesovanja i druge informacije relevantne za ankete ili ponude korisnika.

Šta radimo s informacijama koje prikupimo?

Te informacije nam trebaju da bismo razumeli vaše potrebe i pružili bolju uslugu, naročito iz sledećih razloga: Interno vođenje evidencije. Informacije možemo koristiti za poboljšanje naših proizvoda i usluga. Povremeno možemo slati promotivne poruke e-pošte. O novim proizvodima, posebnim ponudama ili drugim informacijama za koje mislimo da bi vam mogle biti zanimljive pomoću adrese e-pošte koju ste uneli. Povremeno možemo koristiti vaše podatke kako bismo Vas kontaktirali u svrhu istraživanja tržišta. Možemo vas kontaktirati e-poštom, telefonom, faksom ili poštom. Te podatke možemo koristiti za prilagođavanje veb-stranice u skladu s vašim interesovanjima.

Bezbednost podataka    

Osiguraćemo bezbednost svih vaših podataka. Kako bi sprečili neovlašćeni pristup ili otkrivanje, uspostavili smo posebne fizičke, elektronske i upravljačke postupke da bi zaštitili i osigurali podatke koje prikupljamo na mreži.

Kako koristimo kolačiće?

Kolačić je mala datoteka koja traži dozvolu da se nađe na hard disku vašeg računara. Kada se slažete, datoteka se dodaje i kolačić pomaže analiziranju veb-saobraćaja ili vas obaveštava kada posetite određenu veb-stranicu. Kolačići omogućavaju veb-aplikacijama da vam odgovore kao pojedincu. Veb aplikacija može prilagoditi svoje poslovanje vašim potrebama, željama prikupljanjem i pamćenjem tih informacija. Mi koristimo kolačiće kako bi se utvrdilo na koji način se neke stranice koriste To nam pomaže analizirati podatke o prometu veb-stranice i poboljšava je, kako bi se mogla prilagođavati potrebama klijenta. Ove informacije koristimo za statističke svrhe analize, a zatim se podaci brišu iz sistema. Uopšteno, kolačići nam pomažu da vam ponudimo najbolje veb stranice. Ostavljajući mogućnost da pratite stranice koje su za Vas korisne, a koje ne. Kolačići ni na koji način ne daju pristup vašem računaru ili bilo kakve informacije o vama. Osim podataka koje ste odlučili podeliti s nama. Uvek možete odabrati prihvatanje ili odbijanje kolačića. Većina veb pretraživača automatski prihvata kolačiće, ali možete promeniti svoja podešavanja za pretraživač da odbije kolačiće ukoliko to želite. To Vas može sprečiti da iskoristite sve prednosti veb stranice.

Veze ka drugim sajtovima

 Naša veb stranica može sadržati linkove na druge veb stranice. Međutim, nakon što ste koristili te veze kako biste napustili naš veb-sajt, morate znati da nemamo nikakvu kontrolu nad tom drugom veb-stranicom. Zbog toga ne možemo biti odgovorni za zaštitu i privatnost bilo koje informacije koju pružate tokom poseta takvim veb-stranicama, a takvi veb-sajtovi ne podležu ovoj izjavi o privatnosti. Uvek budite oprezni i pogledajte izjavu o privatnosti koja se odnosi na tu veb-stranicu.

Kontrola vaših ličnih podataka

Možete izabrati ograničeno prikupljanje ili upotrebu ličnih podataka na sledeće načine:
Kad god se od Vas traži da popunite obrazac na veb-sajtu, potražite okvir koji možete kliknuti kako biste naznačili da ne želite da ga bilo ko koristi u marketinške svrhe. Ako ste prethodno pristali na korišćenje vaših ličnih podataka u svrhu marketinga, možete se predomisliti u bilo kom trenutku pisanjem ili slanjem e-pošte na contact@alibabahanabal.com Nećemo prodavati, distributirati ili iznajmljivati vaše lične podatke trećim licima, osim ukoliko imamo vaše dopuštenje ili ako nam to zakon nalaže. Vaše lične podatke možemo koristiti za slanje promotivnih informacija o trećim osobama za koje mislimo da vam mogu biti zanimljive. Naravno samo ako nam kažete da to želite. Možete zatražiti detalje o ličnim podacima koje imamo o vama u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka iz 1998. godine. Ako želite kopiju informacija o vama, pišite na contact@alibabahanabal.com Ako smatrate da je bilo koja informacija koju posedujemo netačna ili nepotpuna, molimo Vas da nam pišete ili nam pošaljete e-poštu što je pre moguće, na gore navedenu adresu. Odmah ćemo ispraviti sve informacije za koje se utvrdi da su netačne.