Pravila i uslovi korišćenja

Pravila i uslovi korišćenja

Internet  prodavnica:

INTERNET PRODAVNICA  ALI BABA HANABAL DOO-a namenjena je za on line kupovini od strane fizičkih lica (na malo) I pravnih lica (na veliko).

NAPOMENA: fizička lica mogu kupiti jedan ili vise artikakla. Pravna lica ne mogu  poručiti robu ispod minimalnom iznosa od 30.000.00 dinara (slovima: tridesethiljadadinara).

Opšti uslovi poslovanja ALI BABA HANABAL DOO Internet prodavnice utvrđeni su uslovima kupovine i prodaje proizvoda, koje realizuje ALI BABA HANABAL DOO  Beograd – VRACAR, GOLSVORTIJEVA 21,  (u daljem tekstu: “Prodavac”). Opšti uslovi poslovanja ALI BABA HANABAL DOO Internet prodavnice detaljnije su utvrđeni po oblastima, kojima možete pristupiti klikom na željenu oblast, a sve u skladu sa važećim Zakonom o zaštiti potrošača i međunarodnim kodeksom elektronskog poslovanja. Opšti uslovi poslovanja definišu delatnost Internet prodavnice, korisnike prava i poslovni odnos između prodavca i potrašača.

INTERNET PRODAVNICA je informacioni sistem namenjen predstavljanju i prodaji proizvoda potrošačima. Njime upravlja ALI BABA HANABAL DOO  Beograd – VRACAR, GOLSVORTIJEVA 21,  (u daljem tekstu: “Prodavac”).  Korisnik je osoba koja koristi navedeni sistem (u daljem tekstu: “Potrošač” u Internet prodavnici).

ALI BABA HANABAL DOO  omogućava Potrošačima korišćenje usluga i sadržaja svoje stranice, a prava i obaveze Prodavca i Potrošača su regulisana dole navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja se primenjuju se na sve sadržaje i usluge stranice www.alibabahanabal.com .  kao I u maloprodajnim I veleprodajnim objektima ALI BABA HANABAL DOO-a.  Korišćenjem bilo kojeg dela stranice, smatra se da su Potrošači upoznati Uslovima korišćenja ALI BABA HANABAL DOO Internet prodavnice, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ove stranice isključivo za ličnu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

ALI BABA HANABAL DOO može revidirati Uslove korišćenja u bilo kojem trenutku, ažuriranjem ovog dokumenta. Uslovi korišćenja su obavezujući za Potrošače, te savetujemo da se redovno posećuju, radi pregleda eventualnih izmena.

REGISTRACIJA

Potrošač prihvata propozicije ovog sajta samim činom registracije. Proces registracije je izuzetno jednostavan i od Potrošača zahteva samo osnovne podatke.Prilikom registracije Potrošač popunjava formular, a svaki naredni put je dovoljno da se Potrošač samo uloguje na svoj nalog. Kao registrovani član Potrošač ima mogućnost da u svako doba podnese zahtev da se iščlanjenje, čime će i Vaši podaci biti izbrisani iz naše baze podataka, u roku od  7  dana od dana kada zahtev bude primljen.

Prilikom registracije, bicete pitani da li želite da  dobijate informaije o popustima, akcijama, novostima I drugim aktuelnim temama od strane  ALI BABA HANABAL DOO-a.

Ukoliko se u nekom momentu poželite da vise ne dobijat informacije, dovoljno je da nas o tome obavestite putem e-mali adrese contact@alibabahanabal.com  I u roku od 7 dana vas kontatk će biti uklonjen iz baze kontakata za prijem informacija o aktuelnostima ALI BABA HANABAL DOO-a.

PROCES PORUČIVANJA

Sve informacije o procesu kupovine možete pogledati na linku

USLOVI I NAČINI ISPORUKE

Više informacija o uslovima i načinu isporuke možete pogledati OVDE

NAČIN PLAĆANJA

Više informacija o nacinima plaćanja možete pogledati OVDE

CENE U ALI BABA HANABAL DOO INTERNET PRODAVNICI

Sve cene su iskazane u dinarima BEZ PDV-A Prodavac zadržava pravo izmene cena bez prethodnog obavešavanja kupaca, ako nije drugačije navedeno (u slučaju akcija i specijalnih popusta). Cene važe u trenutku kreiranja porudžbine i imaju dejstvo i validnost i za naredni period. Navedene cene važe samo za kupovinu u Internet prodavnici i mogu da se razlikuju od cena u maloprodajnim objektima Prodavca.

ODUSTANAK OD KUPOVINE

Više informacija o pravu potrošača na odustanak od ugovora možete pogledati OVDE

PRIMEDBE I REKLAMACIJE NA RAD INTERNET PRODAVNICE  reklamacije@alibabahanabal.com .

Više informacija o reklamacijama možete pogledati OVDE

POLITIKA PRIVATNOSTI

Više informacija o Politici privatnosti možete pogledati OVDE

POLITIKA KOLAČIĆA

Više informacija o politici kolačića možete pogledati OVDE

ZAVRŠNE ODREDBEIsporučilac zadržava pravo da može menjati ove uslove bez prethodnog obaveštavanja svojih potrošača. Svaki potrošač prilikom naručivanja proizvoda može proveriti trenutno važeće uslove.